Welkom PDF Print E-mail

Heeft u even geen zin in de drukte van een grote B&B accomodatie? Kies dan voor  de drie Tulpen geclassificeerde Bed&Breakfast "de Gernerhof". Ook in 2021 is de Mistery Guest bij ons op bezoek geweest.

De Tulpenclassificatie is een initiatief van Bed&Breakfast Nederland en vergelijkbaar met het Michelin sterrensysteem van restaurants.

" de Gernerhof "is kleinschalig; wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk, met respect voor uw privacy en wij zijn gastvrij met een hoog service gehalte.

" De Gernerhof" biedt de mogelijkheid om in alle rust lekker te genieten van het Dalfser leven in goed verzorgde studio's .

" De Gernerhof" is gelegen op loopafstand ( 15 minuten )van het centrum van Dalfsen. Er is voldoende vrije parkeerruimte en voor uw fiets is er een overdekte fietsenstalling met extra veiligheidsvoorziening. Stroom voor de e-bike is voorzien.

U bent bij ons van harte welkom vanaf ’s middags 17.00 tot 10.30 uur de volgende dag. Ook als u eerder komt of later vertrekt; even bellen/overleggen en meestal kunnen we aan uw wens(en) voldoen. Een langer verblijf is natuurlijk ook mogelijk.

U kunt gebruik maken van terras, barbeque, vuurkorf en jeu de boules baan. Hout voor de vuurkorf is aanwezig en ook Jeu de boules ballen liggen ongeduldig te wachten. (ook voor de kids.)

Een lekker en uitgebreid ontbijt van zoveel mogelijk regionale producten wordt in uw eigen studio opgediend.We inventariseren vooraf hoe uw ontbijt er uit moet zien. Vanaf 8.00 uur tot en met 9.30 uur kan het ontbijt worden opgediend.

Ook een lunchpakket behoort tot de mogelijkheden evenals bagagevervoer naar het volgende breakfast adres.

Bij goed en tijdig overleg is bijna alles mogelijk!

Kijkt u gerust even verder op onze site voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 

Marlies en Jos heten u alvast van harte welkom en wensen u een aangenaam verblijf !!