Extra informatie PDF Print E-mail

GPS

Het GPS adres van de Gernerhof is  52.51257.6.2627

 

Lekke band of andere fiets- problemen?

Bel Salland 2-wielers: 0529-435720  Voor kleinere fietsproblemen helpen wij graag.

 

U kunt gebruik maken van het terras: studio 2 in de oprit: het terras van studio 1 is het achterste terras in de tuin. Lekker buiten eten als het mooi weer is of 's avonds een biertje/wijntje drinken bij een flakkerend houtvuur! Laat maar horen of u daar al aan toe bent! Hout voor de vuurkorf is voorradig!

Zwerfboek

In elke studio staan zwerfboeken. Een zwerfboek mag je lezen, van genieten, meenemen en doorgeven aan iemand anders.Vertel even als je een boek

( gratis )wil meenemen!

Honden

Indien uw 4 voeter mee op wandel- of fietstocht gaat graag van te voren even overleggen. Er is een grote bench aanwezig. Extra kosten € 35,-  i.v.m. schoonmaakkosten. Bij langer verblijf kosten in overleg

Minibar

In iedere studio is de koelkast gevuld met allerlei drankjes. In de studio is een verbruikerslijstje aanwezig.  Voor vertrek even afrekenen!

Kunst aan de muur.

Alle foto's aan de muur zijn te koop. Marlies (MALECO FOTOGRAFIE) is verantwoordelijk voor de foto's in de studio's. Indien u geïnteresseerd bent kunt u tijdens uw verblijf contact met Marlies opnemen.

Extra's op( tijdige) aanvraag en meerkosten

- Vervoer van en/of naar het station in Dalfsen € 7,- Naar Zwolle station € 25,-

- Bagage vervoer naar vervolg B&B € 0, 38 per kilometer

- Lunchpakket € 5,-

- Gas barbeque/grill € 7,50

- Vuurkorf € 5,-  1x  hout inclusief verder €2,50 per portie van 5

- Jeu de boules € 5, - incl.ballen

- Een clinic "petanque" van 1, 5uur € 30,-  inclusief hapjes en drankjes en gebruik van petanque  baan en petanque ballen.

- Brunch € 7, 50 p/p

- Bench € 3,-

- Kinderbedje / kinderstoel € 3,50