Nieuws en Evenementen en Activiteiten PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 22 June 2015 11:26

NIEUWE PRIJZEN

Op dit moment kunnen geen nieuwe overnachtingen meer geboekt worden tot 5 januari. Daarna is iedereen weer van harte welkom.

In verband met verhoging van de gasprijzen, het levensonderhoud en de extra schoonmaakkosten ivm Covid-19, hebben wij onze prijzen per 1 januari 2022 moeten aanpassen.
Een overnachting in het hoogseizoen (van 1 april t/m 31 oktober) kost nu €50,- pppn.
In het naseizoen (van 1 november t/m 31 maart) is dat €40,- pppn. Tevens hebben wij nu voor u de mogelijkheid om via een tikkie te kunnen betalen.

 

Evenementen en activiteiten in de regio. Op dit moment is het onduidelijk wat er zoal door kan gaan in 2022. Kijk daarvoor bij het VVV.

 

Activiteiten in- en rondom Dalfsen.

Gedurende het gehele jaar organiseert Dalfsen en zijn omliggende buurgemeentes de meest uiteenlopende en gezellige evenementen en activiteiten.
Ga voor gemeentelijke informatie en een totaaloverzicht naar de web site:    www.dalfsendigitaal.nl of www.dalfsennet.nl

"Kunst om Dalfsen"

In het 1ste weekend van mei is er altijd een prachtige kunstroute rondom Dalfsen. Heerlijk genieten wat de regionale kunstenaars aan allerlei moois hebben geproduceerd het afgelopen jaar.

Heeft u na een Dalfsen activiteit behoefte aan een overnachting in een goed verzorgde Bed & Breakfast? Kies dan voor de Gernerhof. U bent van harte welkom. Veel plezier op de kunstrouteOok Zwolle behoort tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan het museum " de Fundatie" ligt op een half uurtje rijden van Dalfsen.
Museum "de Fundatie" heeft een dependance in Heino, adres 't Nijenhuis  10 op 10 km van de Gernerhof


Museum de Fundatie te Zwolle i.s.m. Kasteel Nijenhuis te HeinoImage Zwolle
0572 388 188
Geopend ⋅ Sluit om 17:00


Klimbos Avontuurlijk Paaslo  "zo moedig als je bent, zo hoog kun je komen".

adres:  Paasloerweg 14a Paaslotel:0622274885 www.klimbosoverijssel.nl

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last Updated on Tuesday, 21 December 2021 17:12