Nieuws en Evenementen en Activiteiten PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 22 June 2015 11:26

NIEUWE PRIJZEN

In verband met verhoging van de BTW en de toeristenbelasting hebben wij onze prijzen per 1 januari 2019 moeten aanpassen.

Een overnachting in het hoogseizoen (van 1 april t/m 30 september) kost nu €47,50 pppn.

In het naseizoen (van 1 oktober t/m 31 maart)is dat €37,50.

Evenementen en activiteiten in de regio.

 

Activiteiten in- en rondom Dalfsen.

Gedurende het gehele jaar organiseert Dalfsen en zijn omliggende buurgemeentes de meest uiteenlopende en gezellige evenementen en activiteiten.

Ga voor gemeentelijke informatie en een totaaloverzicht naar de web site:    www.dalfsendigitaal.nl of www.dalfsennet.nl

Kunst om Dalfsen

In het 1ste weekend van mei is er altijd een prachtige kunstroute rondom Dalfsen. Heerlijk genieten wat de regionale kunstenaars aan allerlei moois hebben geproduceerd het afgelopen jaar.

 

 

Heeft u na een Dalfsen activiteit behoefte aan een overnachting in een goed verzorgde Bed & Breakfast? Kies dan voor de Gernerhof. U bent van harte welkom. Veel plezier op de kunstroute

www.proefdalfsen.nl

Op zaterdag, 9 september a.s. is er weer de oergezellige Proef Dalfsen dag. Een dag waarop u wordt meegenomen in al het mooie en lekkere dat Dalfsen te bieden heeft. Kijk voor meer info op de site www.proefdalfsen.nl.

Beeldenpark "Anningahof"

Hessenweg 9 op 10 km. van "de Gernerhof".

Zwolle

Ook Zwolle behoort tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan het museum " de Fundatie" ligt op een half uurtje rijden van Dalfsen.

Museum "de Fundatie" heeft een dependance in Heino, adres 't Nijenhuis  10 op 10 km van de Gernerhof.

 

- www.klimbosoverijssel.nl

Klimbos Avontuurlijk Paaslo  "zo moedig als je bent, zo hoog kun je komen". adres:  Paasloerweg 14a Paaslo tel:0622274885

 

 

 

 

Last Updated on Monday, 03 December 2018 14:28